Nu mai este cale de întors. Gigi Becali a făcut anunţul în direct, înainte de CRAIOVA-FCSB, l-a anunţat telefonic şi pe Nicolae Dică

FCSB merge la Craiova pentru un meci infernal, insa depinde si de rezultatul celor de la CFR cu Astra. Dica se teme de atacul fenomenal al oltenilor, dar crede ca FCSB se poate impune din nou.

14 mai 2018, 06:26
Nu mai este cale de întors. Gigi Becali a făcut anunţul în direct, înainte de CRAIOVA-FCSB, l-a anunţat telefonic şi pe Nicolae Dică

După victoria CFR-ului la Giurgiu, Gigi Becali a vorbit la Digi Sport și despre motivul pentru care antrenorul Nicolae Dică s-a supărat în acestă săptămână. La conferința de presă de dinaintea partidei cu Craiova, tehnicianul a lăsat să se înţeleagă că e dezamăgit de modul în care Becali s-a comportat, după eşecul de la Iaşi. Realitatea este însă alta.

„M-a sunat Dică şi mi-a zis că e supărat că am zis de Mangia. Asta l-a deranjat pe el. «Vrei să nu mai spun adevărul? Nu fi supărat. Luăm campionatul şi rămâi antrenor!»

Becali, înainte de Craiova-FCSB: Avem şanse 20 la sută. Mai e speranţă, într-o minune ca echipa CFR să piardă la Viitorul

L-a deranjat că am zis că dacă l-aş avea pe Mangia nu m-aş băga la echipă”, a declarat Becali, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

„Este posibil (n.r. să îi fie ştirbită imaginea), eu am avut o discuţie cu domnul Becali. Mie nu îmi place să ies în presă şi să spun ce nu îmi convine, în public. Am lămurit anumite lucruri, dar nu vreau să se ştie ce am vorbit eu cu dânsul. Eu stau foarte bine. Când am venit la Steaua, mi-am propus să fiu puternic. Ştiam că unii vor spune despre mine că sunt slab, că nu am personalitate, că nu am licenţă Pro. Dar eu am mare încredere în mine. Nu sunt un antrenor fricos, 100% nu sunt fricos. Nu vreau să comentez altceva pe această temă”, a spus tehnicianul, în conferinţa de presă.

Nicolae Dică a semnat vara trecută un contract pe un sezon cu FCSB, cu opţiunea de a prelungi în cazul câştigării titlului. După eșecul de la Iași, omul de afaceri a decis că este momentul să spună și care este viitorul profesional al  tehnicianului de 37 de ani.

”Dică, dacă nu ia campionatul, va pleca! Dar, dacă ia campionatul, nu poți să-l dai afară”, a spus Gigi Becali, a doua zi după înfrângerea din Copou.