Cristi Borcea şi Valentina Pelinel fac NUNTĂ şi BOTEZ în 2016

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel nu vor să-şi mai ascundă relaţia şi vor face nuntă şi botez în 2016, anunţă Cristi Brancu, jurnalist de monden şi prieten apropiat al celor doi.

07 ian. 2016, 09:28
Cristi Borcea şi Valentina Pelinel fac NUNTĂ şi BOTEZ în 2016

Cristi Brancu a comentat apariţia unui inel scump pe degetul Valentinei Pelinel.

CITEŞTE ŞI Dezvaluire ŞOCANTĂ în scandalul legat de sarcina Valentinei Pelinel: „NU ESTE COPILUL LUI BORCEA”

„La această oră pot să spun cu siguranţă că Borcea nu mai vrea această căsnicie cu Alina şi nu neapărat din cauza faptului că a apărut la TV (aceasta fiind o măsură disperată, care mai degrabă a îndepărtat-o de Cristi, dar Alina este de profesie… disperată), ci pentru că este îndrăgostit de o altă femeie. Valentina îl iubeşte pe Cristi, el o iubeşte până la cer pe Valentina şi nu rămâne de făcut decât un singur lucru: să se consfinţească această dragoste pentru că, din ce se vede, Borcea nu mai vrea să joace «la dublu». După informaţiile pe care le am şi din ceea ce simt după ce am vorbit cu toate părţile implicate, eu cred că Borcea şi Pelinel vor ca fiul pe care şi l-au dorit să fie fericit, să facă nuntă, un botez frumos, la vedere, fără niciun fel de problemă”, a declarat Cristi Brancu pentru Ring.

CITEŞTE ŞI Cristi Borcea, REACŢIE ULUITOARE la aflarea veştii că Valentina este GRAVIDĂ

Întrebat despre zvonul conform căruia Borcea i-a cerut deja Alinei divorţul, Cristi Brancu pare să susţină această variantă: „Nu este o informaţie certă, dar scenariul zilei în care Alina Borcea a făcut-o «zdreanţă» şi «stearpă» pe Valentina începe în momentul în care Alina a venit la vorbitor şi a încercat să îl impresioneze băgând copiii în faţă. Cristi era praf, dar venise cu un mesaj foarte clar: „Ştiu că sunt copiii mei, nu mai pot de tristeţe că nu-i văd şi că poate nu voi fi alături de ei tot timpul, dar vreau divorţul!”. Asta a enervat-o foarte tare pe Alina. Ceea ce spune ea la TV, că ei doi se iubesc şi căsnicia este solidă, nu este deloc adevărat, din păcate pentru ea, şi acesta este un lucru cert”, a mai dezvăluit realizatorul TV.

CITEŞTE ŞI Valentina Pelinel îi trimitea POZE SEXY lui Cristi Borcea la închisoare FOTO