O asistentă medicală a murit subit pe treptele Enel. Avea doar 45 de ani

Rodica Vass, asistentă medicală la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Arad a murit subit vineri, pe treptele Enel. Cu mai bine de o lună în urmă, femeia postase pe pagina sa de Facebook o caricatură cu Moartea urmărind un bărbat și care avea îndemnul “Mișcarea înseamnă viață”.

19 mai 2018, 10:15
O asistentă medicală a murit subit pe treptele Enel. Avea doar 45 de ani

În momentul în care au ajuns colegii mei, femeia era căzută cu faţa în jos, pe trepte, cum coborâse de la Enel. Era cianotică, era cu contuzie facială şi era în asistolie. A făcut stop cardio-respirator, nu se ştie din ce cauză. S-a trecut la efectuarea protocolului, peste 45 de minute, însă femeia nu a răspuns la manevrele de resuscitare aplicate” – a declarat pentru Jurnal arădean/ Aradon, Mircea Bencecan, asistent şef al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad.

Acesta a mai precizat că victima le era cunoscută: „Era colegă cu noi, asistentă medicală la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, avea 45 de ani şi doi copii – unul de opt ani, unul de zece ani. Ne pare foarte rău pentru durerea lor„.

Se presupune că femeia ar fi făcut un infarct. Cadavrul ei a fost preluat şi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală.