O bătrână a fost condamnată la 12 ani de închisoare, după ce şi-a sedat iubiţii. Unul dintre ei a murit după o supradoză

Bătrâna din Suceava care seducea bărbaţi, îi seda şi apoi îi tâlhărea a fost condamnată la 12 ani de închisoare. Unul dintre cei care i-au căzut în mreje a decedat după o doză mai mare de diazepam.

15 iun. 2017, 06:47
O bătrână a fost condamnată la 12 ani de închisoare, după ce şi-a sedat iubiţii. Unul dintre ei a murit după o supradoză

Bătrâna care seducea bărbaţi, îi seda cu neuroleptice după care îi tâlhărea a fost condamnată la 12 ani de închisoare şi era căutată de poliţiştii din toată ţara pentru a fi încarcerată. Maria Belei, de 69 de ani, din comună Păltinoasa, a fost prinsă de poliţiştii suceveni în staţia CFR Suceava.

În anul 2013 femeia a tâlhărit un bărbat din Sălaj după ce l-a sedus pe acesta şi l-a dus la o pensiune din Suceava. Atunci femeia mai avea încă şase condamnări pentru tâlhării. În toate cazurile a acţionat cam la fel. Şi-a sedus victimele, le-a dus în camere de hotel iar acolo le-a pus sedative în băutură.

Bărbaţii se trezeau la un moment dat, singuri în cameră, şi îşi dădeau seama că le lipsesc lucruri personale. În unul din cazuri însă amoreză a pus mai multe pastile de Diazepam în paharul bărbatului înşelat iar acesta a decedat ulterior după ce a consumat băutură în care erau dizolvate medicamentele.