O cântăreaţă de 24 de ani, omorâtă pe scenă, pentru că a refuzat să danseze. Scene de groază VIDEO

Scene şocante în timpul unei petreceri, în sudul Pakistanului. O cântăreaţă de numai 24 de ani, însărcinată în 6 luni, a fost împuşcată mortal pentru că a refuzat să danseze.

12 apr. 2018, 18:27
O cântăreaţă de 24 de ani, omorâtă pe scenă, pentru că a refuzat să danseze. Scene de groază VIDEO

Tragedia a avut loc marţi seară, în satul Kanga, din apropierea oraşului Larkana. Potrivit ziarelor locale, Tariq Jatoi a împuşcat-o pe Samina Sindhu pentru că fata a refuzat să danseze în timp ce presta în faţa invitaţilor, în cadrul unei ceremonii de circumcizie. „Samina a refuzat să danseze pentru că era însărcinată. Refuzul ei l-a înfuriat pe individ, care a omorât-o„, a declarat Aashiq Ali, soţul tinerei. Criminalul se afla în stare de ebrietate când a comis crima.

Sindhu a fost transportată de urgenţă la spital din apropiere, însă medicii nu au reuşit să o salveze. Iniţial, poliţia locală a refuzat să înregistreze plângerea făcută de familia tinerei, calificând crima ca fiind un „accident”. Ulterior, suspectul a fost arestat pentru fapta sa, iar ofiţerul care a refuzat să înregistreze plângerea a fost suspendat din funcţie.