O echipă din Anglia a reuşit IMPOSIBILUL. A marcat 3 goluri în 54 de secunde VIDEO

Echipa de fotbal Wimbledon, care evoluează în League 2, a marcat trei goluri într-un timp record. 127 de secunde au trecut întrei primul şi al treilea gol, iar timpul efectiv de joc în care s-au marcat cele trei goluri a fost de 54 de secunde.

27 mart. 2014, 13:44
O echipă din Anglia a reuşit IMPOSIBILUL. A marcat 3 goluri în 54 de secunde VIDEO

Wimbledonul este cunoscut mai ales datorită turneului de tenis care se desfăşoară aici în fiecare vară, echipa de fotbal plonjând în anonimat după ce în anii ’90 a evoluat timp de 14 sezoane în Premier League.

Echipa de fotbal Wimbledon chiar a câştigat Cupa Angliei în 1988, însă în 2004 a lovit-o falimentul, iar acum evoluează în League 2, al patrulea eşalon valoric al fotbalului englez.

Vezi şi A DOBORÂT toate recordurile! Cel mai RAPID KO din istoria MMA VIDEO

După 10 ani, Wimbledon a ieşit din nou de anonimat, în partida de campionat cu Cheltenham Town, marcând trei goluri în 127 de secunde. Contabilizând timpul efectiv de joc, fără întreruperi, Wimbledon a marcat cele trei goluri în doar 54 de secunde. De remarcat că această performanţă s-a petrecut la scorul de 0-2, în doar două minute Wimbledon ajungând să conducă cu 3-2.