O femeie a angajat un detectiv să îi urmărească soţul. A avut un şoc, ce a descoperit i-a schimbat viaţa

O tânără proaspăt căsătorită a decis să își urmărească soțul după ce a acesta a început să se comporte ciudat. Ce a descoperit i-a schimbat total viața.

30 iul. 2018, 19:06
O femeie a angajat un detectiv să îi urmărească soţul. A avut un şoc, ce a descoperit i-a schimbat viaţa

Femeia, în vârstă de 24 de ani, din Iothario, Birmingham, a angajat o firmă de detectivi pentru a-și urmări soțul, în vârstă de 26 de ani.

Agenții de la Carter Harris Group Investigation, au început imediat investigația și au descoperit că bărbatul avea o relație cu o altă femeie, mult mai în vârstă ca el. De fapt, amanta avea 72 de ani, relatează The Mirror.

Nu îmi venea să cred. M-am învinovățit. Nu puteam să înțeleg ce auzeam și vedeam”, a declarat tânăra înșelată, care a ales să îi să spune Lindsay întrucât nu a vrut să își dezvăluie numele adevărat, după ce a văzut o filmare cu soțul ei și amanta sa la un hotel.

Când am văzut filmulețul și am văzut cine era femeia… Păi, a fost o ceață totală de neîncredere. Această femeie în vârstă ar fi trebuit să știe mai bine”, a spus tânăra britanică.

Fata a apelat la agenția de detectivi după ce comportamentul soțului ei s-a schimbat, deși erau căsătoriți de doar un an.

Dar ceea ce au descoperit detectivii a dat-o complet peste cap.

Partenerul tinerei era un vizitator frecvent al site-urilor de întâlniri pentru femei în vârstă.

Au descoperit că era înregistrat pe mai multe site-uri de întâlniri. Ceea ce mi s-a raportat nu părea să semene cu bărbatul pe care îl știam și iubeam”, a povestit ea.

Detectivii au descoperit că bărbatul se întâlnea cu femeia în vârstă la un hotel ce se afla la 95 kilometri distanță de casă.

Infidelitatea a fost confirmată a doua zi, însă Lindsay nu a depus actele de divorț.

Este un moment dificil, dar poate fi grozav să scap de o persoană atât de toxică”, a subliniat tânăra.

S-a dovedit că amanta în vârstă de 72 de ani, era mamă a doi copii și avea patru nepoți.