O femeie a murit după ce i-a cerut soţului ei să folosească un dispozitiv exploziv pe post de VIBRATOR FOTO

Un bărbat din Peru a fost arestat sub acuzaţia de crimă, după ce ar fi folosit un dispozitiv exploziv pe post de jucărie sexuală, în timpul unei partide de amor cu soţia sa.

09 mart. 2018, 12:37

Femeia a murit în timpul actului sexual, în locuinţa sa din Arequipa, Peru, scrie adevarul.ro. Soţul victimei, Ruben Valera Cornejo, a declarat autorităţilor că nu îşi mai aminteşte prea multe din cele întâmplate, întrucât au consumat alcool, dar ştie că nevasta lui i-a cerut să folosească un obiect din casă drept jucărie sexuală, aşa că a ales un mortier.

Citeşte şi EXPERIENŢA UNEI DOAMNE care a avut orgasm abia la 47 de ani. Un ginecolog şi o jucărie sexuală i l-a provocat

Apoi susţine că a adormit şi şi-a dat seama de ce s-a întâmplat abia după ce s-a trezit şi a văzut că soţia sa era inconştientă. Anchetatorii au găsit proiectilul murdar de sânge şi acoperit cu păr pubian într-o geantă, alături de alte jucării sexuale, potrivit The Sun. Potrivit autorităţilor, arma, care era inactivă şi folosită ca decoraţiune, avea o lungime de aproximativ 40 de centimetri şi o lăţime de 5 centimetri. Dispozitivul nu a explodat în timpul folosirii.

De asemenea, poliţia a găsit medicamente analgezice. Se presupune că acestea erau utilizate pentru ameliorarea durerilor. Tatăl femeii ucise a cerut ca ginerele său să fie pedepsit cu închisoarea. „Ar trebui să fie închis pentru ceea ce a făcut cu fiica mea. Voi continua să lupt până la final”, a spus tatăl victimei.