O femeie gravidă, implicată într-un accident în Botoşani. Bebeluşul este în stare gravă

O femeie gravidă din Botoşani a făcut accident cu maşina, moment în care i s-au declanşat durerile naşterii. De la accident, femeia a fost dusă direct pe masa de operaţie, ca să nască.

22 iun. 2016, 11:02
O femeie gravidă, implicată într-un accident în Botoşani. Bebeluşul este în stare gravă

Neatenţia unei şoferiţe a dus la rănirea a patru persoane, miercuri dimineaţă, într-un cartier din Botoşani, potrivit botosani.ro.

O şoferiţă în vârstă de 39 de ani se deplasa în interiorul cartierului, pe strada cu prioritate. În maşină cu aceasta se afla şi o fetiţă. O altă şoferiţă, 29 de ani, care circula din sens opus, a vrut să vireze stânga, pentru a intra pe o străduţă lăturalnică, dar nu a acordat prioritate. Cele două autoturisme s-au ciocnit violent. În urma impactului, una dintre şoferiţe, însărcinată în opt luni, a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind imediat preluată de o Ambulanţă şi transportată la spital. Bebeluşul este în stare gravă, iar gravida a fost băgată în sala de operaţie.

Cealaltă şoferiţă şi două pasagere au avut nevoie de ajutorul medicilor, fiind de asemenea transportate la spital pentru îngrijiri.

„Am fost solicitati pentru un accident rutier cu 4 victime. Am acordat primul ajutor pana la sosirea celorlalte echipaje de ambulanta. Noi am preluat o gravida cu traumatism cranio-cerebral, cu fractura la bratul stang si un traumatism abdominal. Copilul era destul de grav, cu branhicardie, si s-a inceput acordarea primului ajutor„, a declarat Liviu Stan, medic SJA Botosani.

CITEŞTE ŞI: Accident grav în Mehedinţi. Doi MORŢI după ce două TIR-uri şi un autoturism s-au ciocnit violent