O femeie s-a înecat cu o bucată de PLASTIC găsită în SALATA cumpărată de la supermarket FOTO

O femeie a tras o sperietură zdravănă în timp ce mânca o salată cumpărată de la un cunoscut lanţ de magazine.

02 sept. 2015, 06:04

O bucureşteancă s-a înecat cu o bucată de plastic ascuţită, care se afla în salata pe care a cumpărat-o de la un lanţ de supermaketuri. Întrega întâmplare a fost povestită pe Facebook de Ileana Badiu, fosta soţie a tenismenului Dinu Pescariu.

Sa va povestesc ce am facut la pranz: mancam cu Tereza Munteanu o salata la birou, cand Tereza, pur si simplu, s-a inecat cu aceasta bucata imensa de plastic ascutit din salata din pungile din imagine. Nu va pot spune ce sperietura am tras si nici nu intru in detaliile singeroase ,ce stiu este ca va rog sa distribuiti pana cand Protectia Consumatorilor va lua cu siguranta masuri„, a scris Ileana Badiu pe Facebook.

Reprezentanţii magazinului şi-au cerut scuze şi au asigurat-o pe clientă că va fi despăgubită. „Ne pare foarte rau pentru experienta relatata. Te rugam sa ne transmiti detalii ale produsului (denumire, nr. lot, data expirare) pentru a investiga situatia. Impreuna cu furnizorul vom face toate verificarile necesare identificarii si eliminarii cauzelor neconformitatilor semnalate. De asemenea, te invitam in magazin cu produsul pentru remediere. Iti multumim si ne cerem scuze inca o data pentru situatia intampinata! O zi placuta!„, au răspuns pe Facebook reprezentanţii magazinului.

Tânăra este decisă să depună plângere la Protecţia Consumatorului.