O fetiţă de patru ani şi naşul ei, loviţi de un ŞOFER BEAT / VIDEO

Pietoni răniţi grav de un şofer beat, în Bistriţa-Năsăud. O fetiţă de 4 ani şi naşul ei au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost loviţi în timp ce mergeau pe marginea drumului. Şoferul avea o alcoolemie de 1,17 miligrame alcool pur în aerul expirat şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

23 oct. 2014, 07:17
O fetiţă de patru ani şi naşul ei, loviţi de un ŞOFER BEAT / VIDEO

Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 17, în localitatea Tiha Bârgăului. Fetiţa de patru ani se întorcea de la un magazin împreună cu naşii ei care veniseră în vizită. Şoferul băut a vrut să facă o depăşire, dar s-a propiat prea mult de marginea drumului şi i-a lovit pe copilă şi pe naşul ei, potrivit România TV.

Fetiţa a fost aruncată într-un şanţ adânc de aproximativ doi metri. Când rudele victimelor au dat, la spital, ochi în ochi cu şoferul care abia se mai ţinea pe picioare, spiritele s-au încins.

Şoferul nu a oprit la locul accidentului, dar a fost blocat în trafic de poliţişti. „Şoferul se deplasa din direcţia Bistriţa către Vatra Dornei. S-a angajat în depăşirea unui alt autoturism, iar la un moment dat a suprins şi a accidentat doi pietoni care se deplasau pe acostamentul părţii carosabile”, a declarat Doru Nemeş de la Poliţia Rutieră Bistriţa-Năsăud.

Când a fost testat cu aparatul etilotest, bărbatului i-a ieşit o alcoolemie de 1,17 miligrame alcool pur în aerul expirat. El a fost reţinut pentru 24 de ore.

CITEŞTE ŞI: Un şofer a murit după ce o roată desprinsă de la un camion i-a intrat în parbriz VIDEO