O mai ştii pe Nikita, „femeia cu suflet de bărbat”? Uite cum arată după ce a născut a doua oară

Celebra Nikita este de nerecunoscut după ce a devenit mămică pentru a doua oară. Acesta a pierdut foarte repede kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii, şi-a vopsit părul şi s-a schimbat foarte mult. Nikita locuieşte în Spania şi în urmă cu trei luni a adus pe lume ce-a de-a doua fetiţă.

29 oct. 2015, 18:44

Nikita, sau Mihaela Ispas, pe numele său real, este o altă persoană de când a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta şi-a revenit după sarcină destul de repede, iar acum nu mai e nici urmă de „femeia cu suflet de bărbat” din trecut.

Mihaela locuieşte în Spania, împreună fetele sale şi cu bărbatul cu care are o relaţie de ceva timp, tatăl celui de-al doilea copil.

La scurt timp dupa ce a devenit mămică pentru a doua oară, Nikita şi-a anunţat fanii de pe Facebook că va renunţa la pagina sa de pe reţeaua de socializare.

Cica se apropie ziua mea…..Sincera sa fiu. NU CRED CA VOI MAI EXISTA PE FB!!!!! Asa ca Daca voi disparea definitiv doar trei persoane din aceasta lista vor stii. De ce? Imi pare nespus de rau si voi regreta enorm stiind ca in lista mea se afla oameni cu un caracter deosebit cu un respect nemai intalnit, oameni deosebiti, persoane publice, avocati si politisti, ziaristi, sportivi. Dar cel mai important parintii minunati cu un bun simt si un caracter deosevit, intr-un cuvant oameni puternicicare nu au uitat de unde au plecat. SANATATE MULTA TUTUROR CU PARERE DE RAU AZI E ULTIMA MEA ZI PE ACEASTA PAGINA…..VA IUBESC SI VA MULTUMESC TUTUROR PT INCURAJARI SI URARI!!!!”, a scris Nikita.

Citeşte şi Nikita A DAT LOVITURA în SPANIA. A postat pe Facebook FOTOGRAFIA cu EXTRASUL DE CONT