O maşină a fost lovită de tren în Teleorman. Două persoane au fost încarcerate

O maşină în care se aflau doi bărbaţi, în vârstă de 40 respectiv 36 de ani, a fost lovită de trenul personal Regiotrans 14152, la o trecere la nivel cu calea ferată în Roşiorii de Vede.

30 sept. 2014, 08:52
O maşină a fost lovită de tren în Teleorman. Două persoane au fost încarcerate

O persoană a solicitat la 112 intervenţia rapidă a pompierilor militari pentru salvarea a două persoane încarcerate într-un autoturism Dacia Logan, care se deplasa pe ruta Turnu Măgurele – Roşiorii de Vede, potrivit Agerpres.

Autoturismul a fost acroşat de tren la aproximativ 700 de metri faţă de gara Roşiorii de Est, la o trecere la nivel cu calea ferată.

La sosirea forţelor de intervenţie, cu trei autospeciale, din care o ambulanţă SMURD, pompierii militari au constatat faptul că în autoturism erau încarcerate două victime, ambele acuzând probleme medicale grave.

Cele două victime au fost scoase din autoturismul deformat în proporţie de 90%, cu ajutorul echipamentelor de descarcerare din dotarea autospecialelor, după aproximativ 18 minute, fiind apoi preluate de către paramedicii SMURD şi personalul Serviciului de Ambulanţă.

Cazul a fost preluat de către poliţie pentru cercetări.

Citeşte şi: TRAGEDIE. A forţat bariera, iar soţia sa a murit în urma impactului cu un tren. Şase copii au rămas fără mamă