O nouă provocare face valuri pe Internet: Adolescenţii se întrec în ruperea ligamentelor degetelor de la mâini

Dupa Harlem Shake, Ice Bucket sau Mannequin Challenge, un nou trend pare să acapareze reţelele de socializare. Noua provocare constă în a ţine degetele în poziţii cât mai ciudate şi mai incomode, de multe ori ajungându-se până la ruperea ligamentelor. 

18 ian. 2017, 13:37

Internetul este plin de astfel de ipostaze care mai de care mai „dureroase” şi mai „înspăimântătoare”. Se pare ca noua „nebunie” a plecat de la un adolescent plictisit care a postat pe Twitter un filmuleţ în care îşi învăţa cel mai bun prieten cum să-şi rupă degetul.

Tehnica a fost preluata in scurt timp de tot mai multi tineri care au postat filmuletele sau pozele pe retelele de socializare, scrie mirror.co.uk.

Nu încercaţi asta acasă! Atenţie, poate provoca leziuni grave. Recuperarea durează între ŞASE SĂPTĂMÂNI şi ŞASE LUNI.  Vezi video mai jos.

 Nu incercati asta acasa, este foarte periculos. Mai mult de atât, tânărul care a pornit această nebunie riscă să fie dat în judecată de zeci de tineri care au ajuns la spital. Cu toate acestea, el se scuza explicând faptul că a atras atenţia tuturor cu privire la riscurile unui asemenea gest.