O PROFESOARĂ a fost ATACATĂ de un LEU în faţa ELEVILOR: I-a înfipt COLŢII direct în GÂT VIDEO

O profesoară din peru a fosst la un pas de moarte după ce şi-a dus elevii la circ. Astfel, ea a fost invitată de dresor în cuşca leilor pentru o demonstraţie, însă la câteva secunde a fost atacată de felina uriaşă care a muşcat-o de gât. Imaginile de mai jos sunt cu adevărat şocante.

25 aug. 2014, 15:13
O PROFESOARĂ a fost ATACATĂ de un LEU în faţa ELEVILOR: I-a înfipt COLŢII direct în GÂT VIDEO

Roxana Guevara, profesoara din Cuzco, Peru, a reuşit o supravieţuire miraculoasă după ce a fost atacată în timpul unui spectacol la circ. Astfel, ea se afla alături de mai mulţi elevi la reprezentaţie, moment în care a fost aleasă de dresorul de lei să participe la o demonstraţie, potrivit Mirror.

Citeşte şi Un şofer de camion a uitat că transportă girafe şi a trecut pe sub un pod. Ce a urmat este groaznic FOTO

Cu toate că bărbatul a liniştit-o declarând că animalul este blând şi nu a muşcat niciodată pe nimeni, bestia a sărit la gâtul femeii la doar câteva secunde după ce a păşit în cuşca de fier. Leul i-a sărit în spate şi a apucat-o cu colţii de gurmaz în timp ce dresorul îl bătea cu un băţ într-o încercare disperată de a o salva pe tânără.

Citeşte şi EXPERIENŢĂ de COŞMAR. Un LEU FIOROS atacă o maşină plină de oameni: O să o spargă! VIDEO

Întreg incidentul a fost filmat, iar în urma unei investigaţii, circul a fost amendat iar leii au fost scoşi din spectacol.