O şcoală nouă din Vaslui, dărâmată din greşeală

O şcoală nouă din judeţul Vaslui a fost dărâmată de o echipă de muncitori din greşeală. Oamenii fuseseră trimişi să demoleze vechea şcoală din sat, informează România TV.

20 aug. 2015, 06:55
O şcoală nouă din Vaslui, dărâmată din greşeală

Şcoala cea nouă din localitatea Tăcuta, judeţul Vaslui, a costat 100.000 de euro şi a fost ridicată în imediata vecinătate a şcolii vechi. Primarul s-a gândit acum să demoleze vechea clădire. Nu a apelat însă la o firmă de construcţii, ci la oamenii din localitate care beneficiază de ajutor social. I-a trimis la faţa locului, le-a dat nişte utilaje pe mână şi le-a zis să demoleze şcoala cea veche, fără a fi supravegheaţi de un şef de şantier sau de un specialist în construcţii.

Oamenii au început însă să demoleze la întâmplare, iar un perete al vechii şcoli a căzut peste şcoala cea nouă. Au fost distruse ferestrele, pereţii, până şi acoperişul.

Acum zeci de copii nu se mai pot întoarce în clasele lor la începutul anului şcolar. Ei vor fi nevoiţi să meargă la alte şcoli.

Oamenii din localitate sunt foarte supăraţi pe primar care, spun ei, e mult mai preocupat în această perioadă cu poveştile de amor. Edilul se iubeşte de ceva timp cu o femeie de 30 de ani din localitate şi întreţine cu ea relaţii sexuale pe canapeaua din biroul primăriei.

Citeşte şi Clădire DEMOLATĂ cu o precizie MILIMETRICĂ: Blocul a fost rupt pe din două. VIDEO UIMITOR