O secţie a Clinicii Pediatrie III din Cluj-Napoca, renovată prin contribuţia unor sponsori

O secție a Clinicii Pediatrie III din Cluj-Napoca a fost renovată și modernizată mai ales prin contribuția unor sponsori, dar și prin sprijinul Spitalului Clinic de urgență pentru Copii din localitate.

30 sept. 2016, 10:34
O secţie a Clinicii Pediatrie III din Cluj-Napoca, renovată prin contribuţia unor sponsori

„Participăm astăzi, împreună cu conducerea județului și a Spitalului de Copii, la inaugurarea unei zone a secției noastre, în care se primesc copiii bolnavi. Este vorba de oficiul de primire a copiilor bolnavi. Cu ajutorul unor sponsori am reușit să renovăm această zonă, transformând-o într-un loc mai prietenos, în care copilul să se simtă cât de cât bine”, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, șeful clinicii, Cornel Vălean.

El a mai spus că tot în acest an a fost inaugurată și secția de explorări funcționale respiratorii și digestive, precum și două secții, care au fost aduse la standarde moderne hoteliere.

Clinica de Pediatrie III este secție a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca, are 70 de paturi și tratează persoane cu vârste între 0-18 ani care provin din peste 35 de județe, precum și din străinătate.