O SUTĂ de eleve, agresate sexual în timpul unei călătorii cu trenul

Aproape 100 de eleve din India au fost agresate sexual de un grup de bărbaţi neidentificaţi în timp ce călătoreau cu trenul, duminică seara, a indicat luni un înalt responsabil al poliţiei. Incidentul şocant s-a întâmplat în statul estic Bihar, relatează agenţia chineză de presă Xinhua.

25 nov. 2013, 08:34
O SUTĂ de eleve, agresate sexual în timpul unei călătorii cu trenul

Cele circa 93 de fete, care erau însoţite de profesori, se întorceau în statul lor, Jharkhand, după ce participaseră în weekend la un seminar pe teme de mediu, a menţionat sursa citată, sub acoperirea anonimatului, conform Agerpres.

Citeşte şi Cutremurător: Povestea fetiţei de OPT ANI care divorţează după PATRU ani de CĂSNICIE FOTO

Un grup de bărbaţi a ocupat locurile rezervate pentru fete şi le-a molestat timp de aproape patru ore. Autorităţile îi caută în prezent pe suspecţi. În India, reprezentantele sexului feminin nu sunt în siguranţă nici dacă sunt în grup, susţin militantele pentru drepturile femeilor.

Citeşte şi GHID DE BUNE MANIERE ÎN STRĂINĂTATE: Ce să NU faci când te afli în INDIA

Anul trecut, o studentă a fost violată şi ucisă de un grup de şase bărbaţi într-un autobuz în capitala Indiei, ceea ce a declanşat proteste masive şi a forţat guvernul să introducă legi mai severe împotriva agresorilor sexuali.