O VÂNZARE ILEGALĂ DE BEBELUŞI s-a transformat într-o întâmplare AMUZANTĂ

O jurnalistă sub acoperire de la o televiziune bulgară care voia să investigheze vânzările de copii a căzut victimă, culmea, tot unor jurnalişti, de la "The Sunday Times".

20 apr. 2014, 16:50
O VÂNZARE ILEGALĂ DE BEBELUŞI s-a transformat într-o întâmplare AMUZANTĂ

Dornică să demonstreze că oamenii din ţările bogate încearcă să cumpere copii din Bulgaria, jurnalista a găsit pe un forum un cuplu din Marea Britanie care spunea că doreşte să aibă un bebeluş cu orice preţ. Fără să stea pe gânduri, ziarista a intrat în joc şi le-a spus britanicilor că ştie o familie dispusă să-şi vândă copilul, relatează România TV.

În câteva ore a venit răspunsul din partea unor jurnalişti britanici, care şi ei lucrau la o anchetă. Aceştia au susţinut că vor un bebeluş sub un an. În acel moment, jurnalista bulgară a fixat un preţ: 4.000 de euro. Trei zile mai târziu, aşa-zisul cuplu s-a îmbarcat într-un avion cu direcţia Bulgaria.

Până la urmă, jurnalista bulgară le spune că nu poate intermedia vânzarea copilului, aşa că învoiala cade.

Jurnaliştii britanici sunt dezamăgiţi că ancheta lor nu a dus nicăieri şi se întorc acasă. Odată ajunşi la Londra, ei recunosc într-un e-mail că sunt jurnalişti sub acoperire la „The Sunday Times”. Bulgăroaica, foarte amuzată de întreaga situaţie, mărturiseşte la rândul ei, că şi ea este jurnalistă.