O vedetă de la noi a ajuns, de urgenţă, la spital. Medicii au operat-o imediat FOTO

Una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară a trecut, de curând, prin momente cumplite. Mai exact, vedeta a ajuns, de urgență, la Spitalul Municipal dim București, ea fiind, imediat, trimisă în sala de operație, artista riscând, în cazul în care nu ar fi ajuns la timp, să își piardă, definitiv, auzul.

28 aug. 2016, 09:06

„Am avut cea mai urârtă experiență a vieții. De ceva vreme am constatat că aveam o umflătură în spatele urechii, dar nu am băgat-o în seamă. Mă jena, mă deranja, dar am spus că o să îmi treacă de la sine. Într-un final, pentru că nu am mai rezistat și după ce am umblat eu acolo, am mers la spital”, a povestit frumoasa Neylini.

Citeşte şi O artistă din România ŞOCHEAZĂ! „Am făcut SEX în maşină, pe CÂMP. Scuză-mă, MAMĂ!”

Așa că, artista a mers la spital. Iar acolo, a început coșmarul. „Cum am ajuns la spital, de urgență, mi-au spus că trebuie să mă opereze. Aveam un chist, iar riscul era să rămân fără auz. Iar asta ar fi fost, cu adevărat, un dezastru pentru mine, ca artistă”, a mai spus vedeta.

Din fericire pentru ea, operația nu a fost una atât de complicată, iar rezultatul a fost unul bun. „Acum, la aproape o săptămână de la intervenție, mă simt mult mai bine, nu mă mai doare nimic. Mai iau medicamente pentru recuperare, antibioticele făcându-mi, culmea, și poftă de mâncare, dar mă bucur că am ajuns la timp și că am scăpat. Mi-a rămas doar o urmă mică, dar nu se prea vede de păr, iar acum trebuie doar să fiu atentă să nu cumva să se infecteze”, ne-a mai spus Neylini, artista al cărui nume real este Liliana Nae.