O vloggeriţă celebră, răpusă de cancer după ce anunţase că o dietă vegetariană i-a salvat viaţa

O vedetă de pe Youtube a murit din cauza cancerului, după ce a spus că o dietă vegetariană i-a vindecat boala. O vedetă de pe YouTube, care a spus că trecerea la o dietă vegetariană i-a vindecat cancerul și a făcut-o să nu mai fie lezbiană, a murit de cancer. Anunțul a fost făcut chiar de nepoata ei.   

21 feb. 2018, 09:44
O vloggeriţă celebră, răpusă de cancer după ce anunţase că o dietă vegetariană i-a salvat viaţa

Mari Lopez, vloggeriță pe canalul Mari & Liz, a murit în luna decembrie, după ce boala i s-a răspândit în sânge, ficat și plămâni.

Liz a institat că dieta vegetariană a mătușii sale, Mari, putea să o țină în viață, dar ea s-a stins din viață după ce femeia care avea grijă de ea (mama lui Liz) a hrănit-o cu carne și a folosit cuptorul cu microunde pentru a o încălzi mâncarea, scrie Metro.

Mari era cunoscută pentru înregistrările virale în care apărea alături de nepoata sa, Liz, şi în care explica detaliat cum a reuşit să se vindece de cancerul în stadiul IV doar cu o dietă vegană foarte strictă şi cu rugăciuni. Ea a creat canalul de YouTube pentru a-şi face cunoscute ideile, iar numeroasele înregistrări în care îşi exprimă ferm credinţa în Dumnezeu şi în amestecurile miraculoase de lămâie şi ghimbir care ar fi vindecat-o de cancer au devenit rapid foarte urmărite. 

Două dintre aceste filmuleţe sunt un fel de tutoriale despre cum poate fi învins cancerul cu sucuri naturale şi cu o alimentaţie raw vegană. Liz şi Mari le spuneau celor care le urmăreau că şi ei le pot urma exemplul.