Oana Lis a aflat diagnosticul şi ESTE DEVASTATĂ

Oana Lis este speriată de boala soţului ei, fostul edil al Capitalei, Viorel Lis. Blondina, cândva o femeie veselă şi pusă pe glume, traversează acum o perioadă extrem de grea şi se teme că partenerul ei de viaţă ar putea muri în orice moment. Într-o emisiune de la Kanal D, vedeta a povestit că a aflat că Lis suferă de un început de demenţă şi că are pete pe creier.

18 apr. 2014, 17:50
Oana Lis a aflat diagnosticul şi ESTE DEVASTATĂ

Diagnosticul pus de medici o înspăimântă pe Oana Lis, care a aflat că soţul ei are un început de demenţă. „Era să mor din cauza unui tratament greșit. Diabetul este boala de bază, dar am probleme și cu circulația spre creier. Iau 15 pastile zilnic, dar și medicamente antidepresive. Nu mi-e teamă pentru Oana. Va găsi pe cineva mai tânăr și mai frumos. Mă sperii când simt un vârtej în piept și că iese sufletul din mine”, a spus Viorel Lis la o emisiune de la Kanal D. 

Oana Lis este devastată. Cu lacrimi în ochi, soţia lui Viorel Lis face declaraţii

Zilele cu acesta în casă sunt tot mai grele pentru blondină şi asta nu doar din cauza simptomelor afecţiunii de care sufero fostul edil al Capitalei, dar din de teama că acesta ar putea muri în orice moment.

„Au fost nopți când nu dormeam de griji. Mi-era teamă că moare în somn. Viorel aere un început de demenţă şi pete pe creeir. Cel mai rău ar fi să facă atac cerebral și să devină o legumă. A fost cel mai greu an din viața mea și acum urmează altul pentru că m-am ocupat singură cu boala lui Viorel. Oamenii care au un om bolnav în casă știu cum e. Eu sunt deprimată, el e vesel, ca de obicei. Cea mai grea parte e că de multe ori era să moară, nu are cum să nu mă afecteze, te simți neputincios în astfel de situații. Viorel are o vârstă și lumea zice că trebuia să mă aștept. Este foarte dureros și foarte greu. Viorel nu întelege cât de greu imi e. Dacă el ar păți ceva, aș rămâne pur și simplu singură pe lume”, a completat Oana Lis la Kanal D, citat de libertatea.ro/