Oana Lis trece din nou prin momente dramatice. A cedat pishic: „Am plâns o oră!”

Oana Lis trece din nou prin clipe grele. Se pare că situațiile din ultima vreme i-au provocat stări de tristețe, iar acum nu își mai poate stăpâni lacrimile.

21 oct. 2018, 13:52
Oana Lis trece din nou prin momente dramatice. A cedat pishic: „Am plâns o oră!”

Oana lis a fost afectată mai întâi de problemele de sănătate ale lui Viorel Lis, apoi a urmat accidentarea ei la picior. Acum, le-a cerut ajutorul oamenilor pe rețelele de socializare, pentru a trece mai ușor peste problemele pe care le are.

„Azi nu sunt eu… sunt tristă așa. De dimineață am plâns o oră… și eu chiar nu sunt o femeie plângăcioasă… așa că am nevoie de încurajările voastre… spuneți-mi si mie ceva frumos”, a scris Oana Lis.

BOMBĂ în SHOWBIZ. OANA LIS, prinsă în fapt: detalii incendiare din DORMITOR

„Mă doare puțin, dar iau antiinflamator, fac recuperare, dar consider că nu e ceva atât de grav și trebuie să mă ridic și să merg. M-am gândit că m-a deocheat cineva, m-a blestemat, pentru că a fost ceva pera absurd, nu am căzut sau altceva. Când mă certam cu Viorel îi ziceam: uite, e vina ta, că tu și-ai dorit să stau acasă.  Acum prefer ieșirile cu prietenii la teatru, așa o dată pe an. Merg cu Viorel la păcănele, joacă responsabil. Nu se duce la curve, poate să facă altceva”, a povestitrecent  Oana Lis.