Oana Roman: „Este ziua în care m-am născut a doua oară!”

Oana Roman are de ce să-i mulțumească divinității, mai ales în ziua de 1 mai. Vedeta a povestit cum a reușit să scape din calvaruloperațiilor pe care le-a suferit imediat după ce a adus-o pe lume pe fetița ei, Isabela.

01 mai 2016, 12:26
Oana Roman: „Este ziua în care m-am născut a doua oară!”

Oana Roman nu uită nici acum prin ce a trecut în urmă cu doi ani imediat după ce a născut-o prin cezariană pe micuța Isabela. Totul s-a complicat pentru ea și a fost nevoită să intre iar în sala de operație. Doar a minune a făcut ca ea să-și revină. Recunoscătoare, ea îi mulțumește șiacum medicului care a salvat-o.

„Începand de acum doi ani, ziua de 1 mai are o însemnătate foarte specială pentru mine. Este ziua în care m-am născut încă o dată. Ziua în care dlomnul doctor Gabriel Mitulescu m-a operat pentru a-mi salva viața, dându-mi o nouă viață! După o intervenție de aproape 7 ore am primit o nouă existență și viața mea a pornit pe un nou drum. Aveam acasă un bebeluș de două luni și jumătate, care avea nevoie de mine, și Dumnezeu, prin mâinile acestui doctor extraordinar, m-a salvat! A fost cea mai grea cumpănă a vieții mele și mulțumesc Domnului și doctorului Mitulescu pentru că am reușit să înving. 1 mai va rămâne pentru mine ziua în care m-am născut a doua oară!”, a scris ea pe Facebook.