Oana Zăvoranu cere OFICIAL deshumare mamei sale. „Am PROBE! Bănuiesc o mulţime de oameni”

Oana Zăvoranu a mers marţi la Poliţia Capitalei pentru a face o plângere privind moartea mamei sale şi a fi audiată. Vedeta TV spune că Mărioara Zăvoranu a murit în condiţii suspecte şi cere deshumarea cadavrului.

RomaniaTV.net
27 oct. 2015, 08:44
Oana Zăvoranu cere OFICIAL deshumare mamei sale. „Am PROBE! Bănuiesc o mulţime de oameni”

Oana Zăvoranu a declarat că urmează să discute cu un procuror şi să prezinte probele care, spune ea, ar trebui să fie suficiente pentru deshumarea mamei sale şi pentru efectuarea unei necropsii.

„Am suficient de multe probe şi urmează să fiu audiată de către un procuror care este desemnat şi să-i prezint şi dumnealui probele care au dus către exhumarea Mărioarei. Ne îndreptăm cu paşi repezi într-acolo. Sunt o mulţime de persoane pe care le bănuiesc. Nu e uşor să dezgropi un cadavru, doar pe motive temeinice şi serioase”, a spus Oana Zăvoranu, adăugând că după exhumare se vor preleva ţesuturi care vor fi analizate în laborator şi pe baza cărora se va stabili dacă Mărioara Zăvoranu a murit din cauze naturale sau nu.

„Dacă nu aş fi avut motive pertinente, nimeni nu m-ar fi băgat în seamă. E un lucru serios, nu e showbiz, lucrurile sunt extrem de grave”, a declarat Oana Zăvoranu, înainte de a discuta cu anchetatorii.

La ieşirea de la Poliţie, Oana Zăvoranu a declarat că această audiere era necesară pentru a se putea începe urmărirea penaşă „in rem” cu privire la fapta de omor. „A trebuit sa spun cateva cuvinte despre ce m-a determinat sa cer deshumarea mamei mele. Marioara nu a murit pe cale naturala, ci a fost ajutata, in ghilimele, de mai multe persoane sa plece mai devreme”, a spus Oana, care vrea să-şi dezgroape şi tatăl, însă din alte motive: „Am aflat ca exista in Elvetia sau America un laborator sau o clinica, unde din oasele unui mort, unui cadavru, poti sa faci un diamant”.