Oana Zăvoranu îşi DESFIINŢEAZĂ mama care se află pe patul de spital. Mesajul DUR pe care l-a transmis

Oana Zăvoranu şi mama ei au din nou divergenţe, chiar dacă Mărioara Zăvoranu se află pe patul de spital fiind grav bolnavă. Vedeta a transmis un mesaj pe Facebook în care îşi ataca dur mama.

20 feb. 2015, 17:32
Oana Zăvoranu îşi DESFIINŢEAZĂ mama care se află pe patul de spital. Mesajul DUR pe care l-a transmis

Este o noua zi, am o ședință foto unde trebuie să fiu frumoasa și să nu se vadă nimic din ce am eu în suflet, ca așa fac adevărații profesioniști…. și va mulțumesc din inima pentru cât de aproape v-am simțit în seara asta, poate mai aproape ca oricând… mai aproape decât a reușit chiar forțându-se, dar nu prea i-a ieșit, sa îmi fie cea care m-a născut si care deși fiind intubată și în spital, neputând vorbi în mod normal ( ca eu așa știu că dacă ești intubat nu dai interviuri la TV), a dat un interviu pe care aș vrea sa îl împărtășesc cu voi

Multumiți lui Dumnezeu celor care aveți părinți care va iubesc și ar face orice să vă fie bine… eu am avut unul…. chiar doi, dacă stau să ma gândesc ca am avut doi tați, dar din păcate nu mai trăiesc… Am avut și zile mai bune, dar contrar faptului că sunt „multimilionara” doar în gând că pe hârtie e doar mama, căreia i-am dat tot ce îmi rămăsese legal după moartea tatălui meu, adică 75% dintr-un colos numit Agricomex, și care nici după 15 ani și jumatate, indiferent de eforturile mele sau dorința sinceră de a fii și eu iubita de mama mea… acest lucru nu a fost posibil… mama mea nu ca nu poate iubi, ci doar că nu mă poate iubi pe mine, ci pe fratele ei vitreg și soția lui cu nepotul ei….

CITEŞTE ŞI Preotul a fost chemat la spital la mama Oanei Zăvoranu

Eu o iubesc și mă doare mai mult decât știe oricine că nu am putut să mișc în ea sentimentele materne, care poate erau normale măcar pentru mine care mai rămăsesem în viața, o iubesc și mi-e cumplit de ciudă ca am făcut eforturi supraomenești să fim o familie, dar acum o lună am înțeles mai clar ca oricând că nu există decât o singura familie… Ea cu Gigicu, Dănuţa si alesului, nepotul ei….

Dumnezeu cu ea… e tot ce am eu de zis… cum m-a ajutat doar Dumnezeu și tații mei în cele mai grele momente, am sa fiu bine și ajutată și acum, pentru că nu mor caii când vor câinii….vorba preferată a tatălui meu…. si sunt născută o învingătoare care trebuie să treacă prin atâtea ca să își găsescă liniștea… și știu că o sa fiu bine de data asta, poate chiar mai bine decât am fost până acum pentru că ceea ce eu construiesc cu sufletul și îmi este batjocorit și bagatelizat, mă face să mă ambiționez și să lupt… și îmi cer scuze dacă emoțiile si nervii întinși la maxim m-au făcut sa cedez si să plâng în seara asta… Sunt om în fond și țin în mine multe pe care nu le știe nimeni„, a scris Oana pe Facebook.

La sfarsitul lunii ianuarie, Marioara Zavoranu a ajuns de urgenta la spital, unde medicii au descoperit ca are o infectie puternica la singurul rinichi care ii mai functioneaza. Au urmat pentru mama Oanei trei saptamani grele, in care a fost la un pas de septicemie, fiind supusa unui tratament puternic cu antibiotic. Mai mult, la un moment dat, medicii nu stiau daca femeia va scapa cu viata, problemele ei de sanatate fiind foarte grave. Marti dimineata, Marioara Zavoranu a fost supusa unei interventii chirurgicale, prin care i s-a extirpat rinichiul care mai functiona in proportie de 10%, dar si puroiul adunat in cavitate.