Preotul a fost chemat la spital la mama Oanei Zăvoranu

Aflata in spital de mai bine de trei saptamani, Marioara Zavoranu a trecut printr-o cumpana de grea, iar viata sa a atarnat de un fir de ata. Pentru ca a scapat si dupa ultima operatie, mama Oanei si-a chemat duhovnicul la spital, pentru a se spovedi.

19 feb. 2015, 08:46
Preotul a fost chemat la spital la mama Oanei Zăvoranu

La sfarsitul lunii ianuarie, Marioara Zavoranu a ajuns de urgenta la spital, unde medicii au descoperit ca are o infectie puternica la singurul rinichi care ii mai functioneaza. Au urmat pentru mama Oanei trei saptamani grele, in care a fost la un pas de septicemie, fiind supusa unui tratament puternic cu antibiotic. Mai mult, la un moment dat, medicii nu stiau daca femeia va scapa cu viata, problemele ei de sanatate fiind foarte grave. Marti dimineata, Marioara Zavoranu a fost supusa unei interventii chirurgicale, prin care i s-a extirpat rinichiul care mai functiona in proportie de 10%, dar si puroiul adunat in cavitate. Dupa o noapte petrecuta la terapie intensiva, femeia poate rasufla usurata, scrie cancan.ro.

Mama Oanei Zăvoranu, Marioara, operată de urgenţă

Se simte mai bine, iar medicii sustin ca, in doua saptamani, ar putea pleca acasa. Insa, ea va face dializa in fiecare zi, iar in cel mult sase luni va avea nevoie de un transplant, pentru a putea duce mai apoi o viata.  

Medicii, despre mama Oanei Zăvoranu: Are şanse extrem de mici să supravieţuiască. I se dă morfină FOTO

In aceasta dimineata, Marioara si-a dorit enorm sa stea de vorba cu cel mai apropiat om, asa ca a pus mana pe telefon si l-a chemat: „L-a chemat pe duhovnicul ei si au stat de vorba vreo doua ore. Doamna Zavoranu este constienta ca a trecut printr-o mare cumpana, asa ca a simtit nevoia sa se spovedeasca. Este o minune ca a scapat cu bine din toate problemele pe care le-a avut.

Citeşte şi  Diagnostic dur al medicilor pentru Marioara Zăvoranu: Fără transplant, va muri în doi ani