Ochelarii care te fac spion: Au GPS şi cameră încorporată VIDEO

Dacă aţi pus vreodată mâna pe o pereche de ochelari smart de la Recon, vă veţi bucura că acum funcţionează şi ca telecomandă pentru camerele GoPro.

02 aug. 2015, 11:25
Ochelarii care te fac spion: Au GPS şi cameră încorporată VIDEO

Gadgeturile purtabile sunt de foarte multe feluri şi nu toate sunt exagerat de scumpe. Unele sunt mai utile, iar altele sunt destinate doar unei anumite clase de utilizatori. Din acest punct de vedere, sportivii sunt cei mai privilegiaţi. Nu de alta, dar au la dispoziţie un amalgam de dispozitive pentru măsurarea şi înregistrarea efortului fizic. 

În această categorie de dispozitive pentru sportivi intră şi ochelarii smart de la Recon creaţii special pentru ciclişti sau schiori. Cu nume precum Recon Jet sau Recon Snow2, aceştia vă înregistrează traseul parcurs prin intermediul modulului GPS integrat şi pe un mic display aflat în colţul din dreapta jos al lentilei vă afişează o varietate de informaţii relevante aferente experienţei. În plus, există şi unele modele cu cameră video integrată. Din păcate, acestea din urmă sunt limitate la imortalizarea unor clipuri de maxim un minut.

Află cum te ajută ochelarii care te fac spion fix ca James Bond!