Octavia Geamănu, primele imagini după ce a devenit mamă. Are ochii umflaţi şi nu se opreşte din plâns

Octavia Geamănu a născut, 20 noiembrie, un băieţel perfect sănătos care a primit imediat nota 10.

21 nov. 2016, 13:56
Octavia Geamănu, primele imagini după ce a devenit mamă. Are ochii umflaţi şi nu se opreşte din plâns

Deşi se află încă în spital, Octavia Geamănu ţine să împartă cu fanii săi minunatele momente prin care trece acum după naşterea băieţelului său.

Într-un scurt live pe Facebook, prezentatoarea Observatorului Special apare foarte puţin machiată şi cu ochii umflaţi, după cum afirmă chiar ea: „Probabil că vedeţi că am încă ochii umflaţi, am plâns de bucurie pentru că copilul meu este foarte frumos şi foarte sănătos. Ştiu că aşa zic toate mămicile, dar al meu chiar e frumos!”

Octavia a precizat că băieţelul său Andrei este chiar lângă ea, aşteptând cu nerăbdare să ajungă acasă. Prezentatoarea a ţinut să le mulţumească tuturor atât pentru mesajele, cât şi pentru gândurile bune pe care i le-au transmis în toată această perioadă.

ăieţelul are un pic peste 3 kg, 50 de cm şi a luat nota 10. Ea se simte foarte bine, e foarte fericită, Marian a fost tot timpul alături de ea şi micuţ.

„Hainele – adio, pa, la revedere! Degeaba ţi-ai cumpărat rochii largi. Acum şi astea îţi sunt strâmte. În primele două luni de sarcină eram destul de speriată de ideea că trăiam pentru prima dată senzaţia de foame şi de:Aoleu, mă roade stomacul din oră în oră, ceea ce era cu totul nou pentru mine şi am zis: Dacă eu o să o ţin to aşa, până la final cu siguranţă o să pun vreo 30 de kilograme. Bine că m-am reglat din luna a treia”, spunea Octavia Geamănu înainte de marele eneniment cu câteva săptămâni, potrivit Spynews.ro.