Omul-bormaşină de la Românii au talent a ajuns vânzător într-un talcioc din Galaţi VIDEO

Tudorel Popa a devenit cunoscut în momentul în care o ţară întreagă i-a aplaudat momentul pe care l-a avut în cadrul emsiunii de divertisment de la ProTV, "Românii au talent". 

18 apr. 2017, 10:30
Omul-bormaşină de la Românii au talent a ajuns vânzător într-un talcioc din Galaţi VIDEO

Acest lucru se întâmpla în urmă cu cinci ani, atunci când cel care a fost supranumit „Omul bormaşină” a reuşit să cucerească pe toată lumea, datorită sunetelor pe care le putea imita, scrie cancan.ro. Momentul inedit nu a fost uitat de către români, însă cum Tudorel Popa a pierdut şansa de-a se apropia, atunci, de marele premiu de 120.000 de euro, el s-a văzut nevoit să îşi găsească, din nou, de muncă.

Citeşte şi Tudorel Popa, „omul bormaşină”, a fost prădat de hoţi

Din câte se pare, el a ajuns să fie un vânzător la un talcioc din Galaţi, acolo unde s-a specializat în promovarea lenjeriei intime. Şi nu numai atât, pentru că bărbatul nu s-a ferit niciodată să le arate tuturor că munceşte sau că are „norocul” de-a găsi tot soiul de joburi, cât se poate de inedite. Despre ce e vorba acum a povestit chiar el, prin intermediul unui filmuleţ amuzant: „Mă aflu aici, pentru a doua zi consecutiv, la talcioc, în Galaţi. Aici vindem echipamente sportive, pentru că vremea caldă bate la uşă. Vă aşteptăm la talcioc, la taraba cu noroc. E coadă aici, lumea aşteaptă”.

Citeşte şi ROMÂNII AU TALENT: Omul-bormaşină, virgin la 43 de ani, şi-a găsit marea iubire

Totuşi, ascensiunea artistică a lui Tudorel Popa pare să fi intrat într-o perioadă de regres, aşa că de curând s-a întors în Galaţi, acolo unde s-a angajat ca gunoier. De asemenea, o perioadă a fost plecat şi-n Italia, unde a vândut cozonaci într-o băcănie.