Operaţiile estetice, noua modă în rândul bărbaţilor. Vezi la ce intervenţii ciudate se supun

Bărbaţii pun mare preţ pe felul în care arată, aşa că, pe zi ce trece, tot mai mulţi apelează la intervenţiile estetice. Printre cele mai cerute operaţii se numără, deşi nu v-aţi fi aşteptat, micşorarea pieptului, îndepărtarea grăsimii de la abdomen sau corecţia nasului. Pentru toate acestea, domnii scot bani grei din buzunare.

28 aug. 2014, 08:40
Operaţiile estetice, noua modă în rândul bărbaţilor. Vezi la ce intervenţii ciudate se supun

Pentru a avea un look perfect, bărbaţii fac orice, inclusiv operaţii estetice. Motivele pentru care bărbaţii ajung în cabinetul medicului estetician sunt din cele mai variate. „Bărbaţii care ajung în cabinetele estetice nu sunt mulţumiţi de aspectul fizic. Anturajul le spune că au îmbătrânit sau au apărut diverse riduri la nivelul feţei”, a declarat un medic estetician.

Şi ca să arate ca pe coperţile marilor reviste sau, pur şi simplu, ca să scape de complexe, domnii se supun intervenţiilor estetice. „Ginecomastiile în număr mare, ginecomastie însemnând sâni mai mari la bărbaţi, diverse lipoaspiraţii, la abdomen sau pe flancuri, diferite intervenţii chirugicale la nivelul feţei, liftingul chirurgical sau intervenţii la nivelul pleoapelor. O altă intervenţie la care apelează des bărbaţii este rinoseptoplastie, adică modificarea aspectului la nivelul nasului„, a mai spus medicul estetician.

Preţurile variază în funcţie de tipul de intervenţie şi de complexitatea ei. În medie, pentru o operaţie estetică de corecţie a nasului sau de îndepărtare a grăsimi de pe abdomen, bărbaţii scot din buzunar sume pornind de la 2.000 de euro. Ceva mai accesibile sunt, însă, intervenţiile estetice nechirurgicale. Pentru umplerea ridurilor cu botox sau acid hialuronic, bărbaţii dau câteva sute de euro.

CITEŞTE ŞI: O româncă, desemnată REGINA OPERAŢIILOR ESTETICE