Oracolscopul Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru saptamana 03 – 09 aprilie 2017

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot". OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

RomaniaTV.net
03 apr. 2017, 20:37
Oracolscopul Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru saptamana 03 – 09 aprilie 2017

Iata mesajele pentru saptamana 03 – 09 aprilie 2017 

Berbec – Incetinirea

E timpul sa te detasezi de toate asteptarile pe care le-ai avut in legatura cu tine sau cu alte persoane din viata ta, asumandu-ti responsabilitatea pentru toate iluziile pe care ti le-ai creat. Bucura-te de aceasta incetinire si urmareste ca in fiecare moment sa fii relaxat. Acorda mai multa atentie si ingrijire corpului tau fizic, consuma alimente sanatoase, fa sport si evita toxinele, deoarece trupul este un instrument care, atunci cand este bine pus la punct, emana armonie. Ascultandu-te iti cresti energia, iar fericirea este rasplata care deriva din aceasta.

Taur – Creatorul

Stapanirea focului interior, fara a-l reprima, duce la armonie si intelepciune. Din acest spatiu, al creatorului, tot ce incepi acum iti va aduce roade bogate ce se vor rasfrange asupra ta si a celor din jur. A sosit timpul sa-ti manifesti experienta si calitatile pe care le-ai dobandit in cursul vietii. Pacea mintii iti aduce sentimentul de siguranta si cunoasterea ca intotdeauna stii ce ai de facut. Chiar daca mintea ta logica nu intelege cum poate fi rezolvata o situatie, pacea mintii reprezinta credinta ta ca Divinitatea va creea o solutie miraculoasa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.