Oracolscopul Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru săptămâna 26 septembrie-02 octombrie 2016

Mesajele şi ghidarea pentru această săptămână vin prin intermediul Cărţilor Oracol „Osho Zen Tarot".

26 sept. 2016, 20:30
Oracolscopul Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru săptămâna 26 septembrie-02 octombrie 2016

OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 26 septembrie – 02 octombrie.

Berbec – Amanarea

In aceasta saptamana ar fi de dorit sa nu mai amani lucrurile, ca si pana acum. Singurul rezultat al amanarii este un sentiment deprimant de blocare, care te impiedica sa actionezi in prezent. Crezi ca maine te vei simti mai sigur pe tine, ca vei avea mai multe cunostinte? Hotaraste-te si actioneaza! Esti complet pregatit si ai intelepciunea necesara pentru a obtine rezultatele dorite. Alege sa-ti asculti intuitia, ghidarea interioara, si fa primul pas, caci esti pe drumul bun. Renunta la perfectionism si fii sigur ca vei reusi sa ajungi la rezultatul dorit.

Taur – Intensitatea

Acum stii exact incotro te indrepti, precum o sageata in drumul ei catre tinta. Daca vei actiona la intensitate maxima, vei face valuri in jurul tau, angrenandu-i si pe altii. Unii se pot simti speriati, dar altii cu siguranta se vor lasa inspirati de tine si te vor sustine. Pe de alta parte, fii atent la binecuvantarile si oportunitatile de crestere si invatare, care sunt prezente in orice situatie, din acesta saptamana, si lasa aceasta energie sa vina spre tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.