Oracolscopul Astrocafe.ro pentru săptămâna 23 – 29 ianuarie 2017

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms"- Colette Baron-Reid.

23 ian. 2017, 21:26
Oracolscopul Astrocafe.ro pentru săptămâna 23 – 29 ianuarie 2017

OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 23 – 29 ianuarie 2017

Berbec – The Camel Boy

A sosit vremea mai ales pentru curatenie, atat in interior cat si in exterior. In interior iti poti curata copul printr-un regim alimentar adecvat, detoxifiere si meditatie. In exterior poti incepe cu ingrijirea casei, spalarea masinii si chiar eliberarea dulapurilor de toate acele lucruri care nu-ti mai folosesc. Toate acestea creeaza un nou spatiu pentru ca ceva nou sa-si faca loc in viata ta, in timp ce renunti la ce este vechi si nefolositor pentru tine. De asemenea, alege sa ceri ajutor, daca ai nevoie, si bucura-te de cat mai mult timp liber.

Taur – The Phoenix

Ti se pare ca uneori te invarti in cerc si ca unele lucruri raman la fel, orice ai face? Probabil ca nu permiti ca lucrurile sa se intample, deoarece te simti mult mai confortabil cu tot ce este familiar, chiar daca in adancul tau stii ca nu este cea mai buna varianta a ceea ce poti crea pentru tine. Frica de schimbare te impietreste si blocheaza fluxul natural al vietii, iar aceleasi rezultate apar la nesfarsit. Acum, este nevoie doar sa „permiti”, sa lasi sa fie tot ce vine catre tine, si astfel vei renaste din nou, precum pasarea Phoenix.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.