Orange face angajări. Iată posturile vacante

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă disponibilă la Orange în această perioadă, precum şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
18 dec. 2018, 07:51
Orange face angajări. Iată posturile vacante

Orange angajează pe Customer Care Representative – Orange Money.
Candidatul potrivit pentru acest post se descurcă în engleză, ştie să scrie un text în MS Word, e absolvent de liceu sau student. De asemenea, e cinstit şi entuziast.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Orange angajează reprezentant de vânzări în Arad, Tulcea, Buzău, Zalău, Sighisoara.
„Noi bănuim că ai deja ceva experienţă în domenii precum vânzări, relaţii clienţi, promoţii sau merchandising şi că îţi este uşor să te exprimi în limba engleză. Foloseşti cu încredere programele din pachetul Microsoft Office iar clienţii sunt prioritatea ta, deoarece îţi place calitatea şi ai şi spirit de iniţiativă”, spun angajatorii în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

Orange angajează pe postul de Solution Design Expert.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare în IT sau Telecomunicaţii, cel puţin trei ani experienţă relevantă în domeniu şi excelente cunoştinţe de engleză.
Informaţii detaliate despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Orange angajează pe o perioadă de şase luni pe postul de Regulatory Affairs Expert.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, cunoştinţe foarte bune de engleză, ştie să lucreze în Excel, e un foarte bun comunicator, e responsabil şi rezilient.
Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.