Orban, despre plecările din PNL: Au preferat să îngroaşe rândurile firimituriştilor alături de şeful firimituriştilor, Tăriceanu

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, i-a catalogat, luni, pe parlamentarii care au demisionat recent din partid drept "firimiturişti", scrie Agerpres.

RomaniaTV.net
18 iun. 2018, 11:47
Orban, despre plecările din PNL: Au preferat să îngroaşe rândurile firimituriştilor alături de şeful firimituriştilor, Tăriceanu

„PNL va da această bătălie cu la fel de multă energie şi cu la fel de multă încredere în succes, chiar dacă unii dintre cei care au primit voturile oamenilor fiind candidaţi din partea PNL au preferat să îngroaşe rândurile firimituriştilor alături de şeful firimituriştilor, respectiv domnul Tăriceanu, firimituriştii fiind aceia care sunt de fapt în sufrageria lui Dragnea şi se mulţumesc cu firimiturile care cad de pe masa lui Dragnea. Ce să le spun acestor firimiturişti decât drum bun, cale bătută? Adevăraţii liberali rămân alături de PNL, mai ales acum, când suntem în pragul unei bătălii decisive pentru România”, a spus Orban după Biroul Executiv al PNL.

El a subliniat că înaintea unei moţiuni de cenzură este normal ca unii „mai slabi de înger” să dezerteze pentru tabăra adversă.

„În ceea ce îl priveşte pe domnul Zamfir, ştiţi că era în procedură de excludere, iar în privinţa domnului Marius Nicoară, nici măcar nu mai este membru PNL. Domnul Nicoară nu mai este membru PNL în conformitate cu statul PNL”, a completat Orban.