Păcătoasa Ana Maria Mocanu face nuntă? „E adevărat….”

Ana Mocanu iubeşte din nou şi se arată foarte încrezătoare în relaţia cu noul ei iubit, Ionuţ. Asistenta "păcătoasă" pare mai fericită ca oricând şi a vorbit despre planurile de viitor cu bărbatul care a făcut-o să dea uitării povestea de dragoste trăită cu Valentin Burada.

14 iul. 2016, 08:20
Păcătoasa Ana Maria Mocanu face nuntă? „E adevărat….”

Invitată într-o emisiune TV, Ana Mocanu a vorbit despre relaţia cu tânărul care a făcut-o să zâmbească din nou, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Vedeta care se plângea că nu face sex, că nu are cu cine, şi-a găsit iubit. Despre cine este vorba

După ce s-a fript cu ciorbă, acum suflă şi-n iaurt! Blonda a spus că relaţia cu Ionuţ este încă la început şi că momentan nu poate vorbi despre nuntă, căci încă nu a primit niciun inel.

„Da, ies cu un băiat. E adevărat! Suntem la început, cam de câteva luni. Suntem în perioada în care ne cunoaştem, ne descoperim. Are 27 de ani şi-l cheamă Ionuţ. E mai mic decât mine cu doi ani. E suficient de responsabil şi matur. A avut o relaţie cu o fată născută în aceeaşi zi cu mine. Am fost într-o vacanţă împreună şi o să mai plecăm. Am zece degete, toate libere, aşa că nu am ce răspuns să-ţi dau”, a declarat dansatoarea. 

Citeşte şi Bombă în showbizul românesc. Primele IMAGINI cu cel mai NOU CUPLU

Cine este Ana Mocanu

Ana Maria Mocanu este de profesie dansatoare. A devenit cunoscută în momentul în care a devenit asistenta emisiunii „Un show păcătos”, de la Antena 1, care se difuzează de luni până joi începând cu 23:30.