Palatul vrăjitoarei Sidonia, subiect de documentar la BBC VIDEO

Palatul unei celebre vrăjitoare, filmat de jurnaliştii de la BBC. Aceştia au mers la casa din Chitila a aşa zisei regine a magiei albe şi au stat de vorbă cu soţul acesteia. La filmare a participat şi Adrian Minune, prieten bun cu Sidonia.

RomaniaTV.net
27 iun. 2016, 14:37
Palatul vrăjitoarei Sidonia, subiect de documentar la BBC VIDEO

Palatul din Chitila al reginei magiei albe, Sidonia, i-a fascinat pe britanicii de la BBC. Aceştia i-au călcat pragul alături de Adi Minune, iar gazdă le-a fost soţul Sidoniei, Fabian Marin.

Bărbatul a povestit că de mic copil a visat să aibă o casă ca în serialul Dallas. „Atunci am spus, domn’e, când o să fiu mare o să am şi eu o casă aşa mare. În momentul de faţă avem mai multe afaceri. Deţin o şcoală de fotbal, avem un parc auto, şi tranzacţii imobiliare, asta este baza de care ne ocupăm în momentul de faţă”, a povestit soţul Sidoniei, care nu a putut apărea în reportaj, deoarece este la puşcărie pentru că a încercat să mituiască magistraţii oferindu-le 45.000  euro şi un bolid de lux în valoare de 60.000 de euro. Vrăjitoarea voia astfel să-şi salveze soţul care era cercetat într-un dosar privind furtul a 200 de maşini de lux. Între timp soţul a fost eliberat, ea însă este după gratii.