Pantilimon a câştigat Cupa Ligii Angliei. Românul a fost TITULAR în FINALĂ

Manchester City, cu Pantilimon titular, a câştigat Cupa Ligii Angliei, după ce a învins, duminică, pe stadionul Wembley, cu scorul de 3-1 (0-1), pe Sunderland, în finala competiţiei.

02 mart. 2014, 17:44
Pantilimon a câştigat Cupa Ligii Angliei. Românul a fost TITULAR în FINALĂ

Manchester City a câştigat Cupa Ligii Angliei pentru a treia oară în istorie, după ce s-a mai impus în 1970 şi 1976. Duminică seara, pe Wembley, „cetăţenii” au câştigat cu scorul de 3-1 în faţa lui Sunderland, după ce la pauză erau conduşi cu scorul de 0-1.

Românul Costel Pantilimon a fost titular şi a primit gol în minutul 10, Borini deschizând scorul pentru Suderland. Manchester a întors scorul după pauză, când au marcat Yaya Toure ’55, Nasri ’56 şi Navas ’90.

Costel Pantilimon este al doilea român care cucereşte Cupa Ligii Angliei, după Dan Petrescu, cel care a câştigat trofeul în 1998, după finala câştigată de Chelsea cu 2-0 în faţa lui Middlesbrough.

Totodată, Pantilimon se află la al doilea trofeu cu Manchester City, după ce a stat în poarta „cetăţenilor” în Supercupa câştigată cu Chelsea, în 2013, scor 3-2.

Click aici pentru a vedea video de la finala Cupei Ligii Angliei, Manchester City – Sunderland 3-1