Ţinute de club în PRIMA ZI DE ŞCOALĂ: Fetele în fuste scurte, băieţii cu blugii rupţi VIDEO

La clasele primare, prima zi de şcoală a început fără manuale pe bănci, pentru liceeni, însă, altele au fost problemele: ce ţinute să etaleze la deschiderea noului an. Atât de tare s-au frământat să iasă din tipare, încât prima zi de şcoală a putut rivaliza lejer cu o prezentare de modă, la Constanţa.

16 sept. 2014, 07:57
Ţinute de club în PRIMA ZI DE ŞCOALĂ: Fetele în fuste scurte, băieţii cu blugii rupţi VIDEO

În timp ce domnișoarele de clasa a IX-a păreau pregătite pentru o noapte în club, elevii din anii terminali s-au afișat cu blugi rupți, rași pe la tâmple și accesorizați cu o țigară în colțul gurii, potrivit reporterntv.ro.

Doi elevi de la liceul Agricol Palas din Constanţa au ales ținute speciale. Trebuie să iasă în evidență și, neapărat, din tipare. „Așa se poartă. Da, așa e mai nou, nu mai e ca înainte, cu cămașă. Păi nu l-ați văzut pe director cum e îmbrăcat? Zici că merge la nuntă. Mâine vin în pantaloni scurți și în papuci și în maiou, așa„, au spus câţiva elevi.

VEZI ŞI: Nicole Cherry a cântat în PRIMA ZI DE ŞCOALĂ la Colegiul Gheorghe Lazăr din Capitală / FOTO

La liceul Navrom, în Poarta 6, elevii s-au arătat revoltați de ideea de a purta uniformă, așa că au venit în pantaloni scurți, blugi rupți și cu geci din piele. „Ce rost are să venim toți îmbrăcați la fel, când am putea avea fiecare ținuta noastră„, a spus un elev.

O altă elevă, de clasa a IX-a, este convinsă că ținuta ei este potrivită, asta deși pantalonii scurți sunt, prea scurți. „Mi se pare destul de office, adică, prima zi de școală, nu uniformă, te îmbraci cum vrei„, a declarat ea.

Și ca un must have, elevii, indiferent de școala sau liceul în care învață, nu au renunțat la ochelarii de soare de firmă și mai ales la telefoanele mobile cu care și-au făcut selfie-uri.

CITEŞTE ŞI: Cum s-a îmbrăcat fiul lui Nicolae Guţă în prima zi de şcoală. Tu ţi-ai îmbrăca copilul aşa? FOTO