Parapsihologul Alina Albert a făcut o profeţie cumplită despre România: "Bucureştiul va fi scăldat în sânge"

Publicat: Sâmbătă, 24 Februarie 2018 12:01 // Actualizat: Sâmbătă, 24 Februarie 2018 12:01 // Sursa: romaniatv.net

Parapsihologul Alina Albert a făcut câteva previziuni de-a dreptul șocante despre ce urmează să se întâmple în țara noastră.

Alina Albert: „Bucureștiul va fi scăldat în sânge"

„Nu îi cer lui Dumnezeu să îmi arate ce urmează, pentru că sufăr de două ori. Mă rog să nu îmi arate lucruri pe care nu le pot împiedica. Eu sunt doar un mesager, poate un om potrivit la locul potrivit, nimic mai mult decât asta. Orice lucru rău care ţi se întâmplă are un scop, suferinţa şi viaţa sunt inseparabile. Scopul meu este să trezesc oamenii la ceea ce înseamnă adevărata viaţă. Eu am ideea mea că viaţa asta e o şcoală şi noi venim aici pe Pământ să învăţăm. Viaţa aceasta este un dar şi o şcoală, sufletul trebuie hrănit şi să se dezvolte. Suferinţa trebuie îndurată cu demnitate", explică Alina Albert.

„În 2012, era referendumul privind demiterea lui Băsescu. Am avut un flash, vedeam Bucureştiul scăldat în sânge. Dar nu aveam percepţia timpului, nu pot să localizez, ele nu vin cu un calendar. Povara vine din faptul că românii nu au ştiut să aleagă la timp. Destinul unei ţări nu poate fi separat de destinul nostru. Suntem legaţi ca o celulă într-un organism întreg. Destinul României nu este fericit pentru că noi nu l-am făcut fericit. Conducătorii sunt cei pe care îi merităm. Noi încă suntem un stat fanariot. Magia puterii te face să uiţi de datoriile faţă de neamul tău", mai spune parapsihologul.

Citeşte mai mult în Revista Teo

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Alina Albert parapsiholog alina albert profetii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 feb 01:15
Răspunde | Votează email 0 email
mihai
NUMAI NEBUNI IN TARA ASTA
1
EUR
4.7081
RON
22 Jan
noapte 0 °
zi 7 °
Ultimele joburi adaugate
24 H