NERECUNOŞTINŢA unui fiu: Şi-a bătut părinţii cu ranga pentru că nu i-au dat bani

În loc să le fie de ajutor celor care i-au dat viaţă, un bărbat din Constanţa a fost la un pas să-i omoare. Agresorul s-a înfuriat după ce părinţii săi au refuzat să-i dea o sumă de bani şi a început să-i lovească cu o rangă. În urma loviturilor primite, ambii părinţi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

25 aug. 2015, 08:24
NERECUNOŞTINŢA unui fiu: Şi-a bătut părinţii cu ranga pentru că nu i-au dat bani

Totul s-a întâmplat într-un apartament sărăcăcios dintr-un bloc din Constanţa, luni noapte, când bărbatul a fost la un pas să-şi omoare proprii părinţi. Motivul şocant al bătăuşului a fost acela că oamenii nu au avut de unde să-i mai dea bani.

Cel mai grav rănit a fost tatăl agresorului, un bărbat în vârstă de 63 de ani. Omul a ajuns la spital cu multiple traumatisme în zona capului şi a pierdut mult sânge. Chiar dacă mama s-a ales cu răni mai uşoare şi aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale, informează reporterntv.ro.

Bătăuşul este acum cercetat penal pentru fapta sa, iar în funcţie de zilele de îngrijiri medicale ale tatălui său, ar putea fi acuzat de vătămare corporală.

Două echipaje de poliție s-au deplasat la locuința în care a avut loc agresiunea și l-au găsit acolo pe suspect. El a fost audiat și este cercetat penal pentru loviri și alte violențe. În funcție de numărul de zile de îngriji medicale necesare tatălui său, bărbatul ar putea fi acuzat de vătămare corporală.

Citeşte şi Bărbatul care a bătut şi scuipat o femeie din Mamaia este bătăuş profesionist VIDEO