Patru răniţi într-un accident produs în Olt. Imagini teribile de la locul impactului VIDEO

Patru persoane au ajuns cu răni grave la spital după ce autoturismele în care se aflau au fost implicate într-un grav accident rutier petrecut sâmbătă seară la intersecția DN 65 cu Drumul Județean 644, în apropierea orașului Balș.

01 dec. 2018, 18:58
Patru răniţi într-un accident produs în Olt. Imagini teribile de la locul impactului VIDEO

Pentru salvarea răniților au intervenit pompierii din cadrul SMURD Balș și SMURD Osica, dar și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt.

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau șase persoane. Echipajele SMURD au preluat două victime, soț și soție, ambii pasageri ai unuia dintre autoturisme, bărbatul, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Slatina, cu traumatism toracic și femeia, în vârstă de 51 de ani, cu traumatism toracic și traumatism la membrul superior drept.

Pacienții au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Slatina. Echipajele de la Ambulanță au preluat doi bărbați, unul în vârstă de 26 de ani și unul în vârstă de 34 de ani, ambii din orașul Corabia, cu traumatisme toracice, aceștia fiind transportați la Spitalul Balș„, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.