Patru români, morţi într-un teribil accident lângă Milano VIDEO

Un accident cumplit a avut loc, luni, în Italia. Patru români au pierit lângă Milano. Şoferul maşinii, în care se aflau cinci români şi un italian, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe un câmp. Alte două persoane din maşină au fost grav rănite. Poliţiştii italieni pun accidentul pe seama vitezei excesive

17 feb. 2015, 07:33
Patru români, morţi într-un teribil accident lângă Milano VIDEO

Patru români au murit în urma unui accident rutier lângă Milano. Tragedia s-a produs luni după-amiază, la aproape 30 de kilometri de Milano. La scurt timp după ce a intrat pe un drum de centură, şoferul maşinii, care circula cu viteză mare, a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe şosea, s-a lovit de un copac şi s-a rasturnat pe câmp.

La faţa locului s-au deplasat imediat echipaje ale pompierilor şi ambulanţei. Toţi cei şase oameni aflaţi la bord erau blocaţi în maşină, aşa că a fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare ca să fie scoşi.

În urma impactului, trei dintre români au murit pe loc, iar un al patrulea şi-a pierdut viaţa mai târziu, la spital. Ceilalţi doi pasageri au fost transportaţi cu elicopterul la spital, iar unul dintre ei – nu se ştie dacă român sau singurul italian din maşină – se află în stare gravă.

Carabinierii încearcă să afle acum cum s-a produs accidentul, însă prima ipoteză este viteza excesivă. De asemenea, autorităţile verifică dacă maşina condusă de român nu este cumva furată.