Dezvăluirile unui prieten apropiat: Dana îl trata foarte urât pe Sergiu Nicolaescu

Declaraţii incendiare de la omul de încredere al lui Sergiu Nicolaescu. Fostul cascador Paul Petrovici, bun prieten cu regizorul, susţine că cei doi se certau des, iar Dana Nicolaescu avea un limbaj foarte vulgar. Mai mult, Petrovici spune că tânăra îl trata foarte urât atât pe regizor, cât şi pe apropiaţii acestuia.

RomaniaTV.net
07 ian. 2013, 08:11
Dezvăluirile unui prieten apropiat: Dana îl trata foarte urât pe Sergiu Nicolaescu

Pasiunea pentru femei i-a fost fatală lui Sergiu Nicolaescu, mărturiseşte prietenul său, întristat de finalul vieţii regizorului. Acesta povesteşte cum a intrat Dana Ionică în viaţa lui Nicolaescu.

Dana a dormit pe preşul lui, a plâns la uşă. Lui i s-a făcut milă, a băgat-o în casă, a lăsat-o să facă baie. Şi n-a mai avut cale de întoarcere. Cine i-a trimis-o a ştiut ce face. Acum locuiesc şi socrii lui la parterul casei din Zambaccian. Ea are totul pe mână. Credeţi că mai era viaţă cu ea?”, a declarat Paul Petrovici pentru ziarul Adevărul.

Cascadorul susţine că cei doi se certau des. Dana îi vorbea foarte urât atât lui Sergiu, cât şi prietenilor regizorului.

„Odată a venit Sergiu şi m-a luat de umeri: «Hai să-i ceri Danei iertare». Am mers, de dragul lui. Ea era pe şezlong, făcea plajă. A început să urle la noi să o lăsăm în pace, să plecăm dracului de acolo amândoi. Îi spuneam mereu lui Sergiu ce mă nemulţumeşte, că nu-mi place cum este tratat. El era resemnat. Spunea doar atât: «Acum e prea târziu»”, mărturiseşte Petrovici.

Fostul cascador are grijă de casa de vacanţă din 2 Mai a regizorului. Şi pentru că Nicolaescu avea mare încredere în el, Petrovici a ajuns chiar să locuiască acolo. Însă din cauza certurilor cu Dana, nu o dată a fost pe punctul de a pleca.

Am vrut să plec mai demult, dar Sergiu aproape că a izbucnit în plâns şi mi-a spus: «Mă laşi şi tu…» Şi nu am mai plecat„, spune cascadorul.