PEDEAPSA ŞOCANTĂ primită de o SOŢIE de la bărbatul ei după ce a NĂSCUT o fetiţă în locul unui băiat FOTO

O tânără din India a trăit un adevărat calvar timp de trei ani după ce nu a reuşit să îi facă soţului ei un băiat şi a născut o fetiţă în schimb. Astfel, ea a fost ţinută închisă timp de trei ani şi bătută cu bestialitate.

10 sept. 2014, 18:13
PEDEAPSA ŞOCANTĂ primită de o SOŢIE de la bărbatul ei după ce a NĂSCUT o fetiţă în locul unui băiat FOTO

Tânăra, de doar 25 de ani, a fost închisă într-o baie timp de trei ani de propriul soţ. Bărbatul a decis să o pedepsească deoarece nu i-a născut un băiat, ci o fetiţă, potrivit Dail Mail.

Citeşte şi Fetiţă de şapte ani, ÎNGROPATĂ de VIE chiar de RUDE: Am auzit plânsete şi am văzut cum se MIŞCA PĂMÂNTUL FOTO

Cuplul s-a căsătorit în 2010, iar la scurt timp după ceremonie soţul a devenit extrem de violent, acuzând-o că nu este suficient de harnică şi nu a primit suficienţi bani drept zestre de la familia ei. Mai mult, atunci când femeia a născut o fetiţă, soţul a închis-o într-o baie, unde a stat trei ani de zile, până când tatăl ei a mers şi a făcut o plângere la poliţie. Fata a fost găsită într-o stare deplorabilă, mai mult moartă decât vie şi abia mai putea deschide ochii.

Când a simţit lumina, abia a reuşit să deschidă ochii. A fost bătută şi torturată timp de trei ani. Nu i s-a permis să îş vadă fetiţa şi primea doar resturi de alimente drept mâncare„, a declarat un poliţist.

Citeşte şi MOTIVUL INIMAGINABIL pentru care un BĂRBAT a DIVORŢAT de soţia sa: M-a folosit excesiv şi fără limite…

Şocant este faptul că fetiţa nici nu şi-a mai recunoscut mama atunci când a văzut-o. În prezent, autorităţiule au deschis o anchetă, urmând ca soţul tinerei să ajungă la închisoare pentru faptele sale.