Pepco, cel mai mare retailer de haine ieftine din Polonia, continuă angajările în România

Pepco, cel mai mare discounter de îmbrăcăminte şi produse de uz casnic din Polonia, face angajări la Bucureşti, Braşov, Sibiu, Făgăraş, Cluj, Bistriţa, în această perioadă. Iată posturile vacante şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
05 nov. 2015, 08:29
Pepco, cel mai mare retailer de haine ieftine din Polonia, continuă angajările în România

Pepco a deschis pe 3 martie primele sale două magazine din România, în Bucureşti şi Ploieşti. Retailerul a închiriat spaţii în galeria comercială a Auchan Drumul Taberei, operată de Immochan România, divizia de dezvoltare imobiliară a Auchan, şi a Kaufland Ploieşti.

Pepco este cel mai mare retailer de tip discount de îmbrăcăminte, accesorii, jucării şi de obiecte pentru casă din Polonia, cu 500 de magazine şi peste 4000 de angajaţi.

Oferta de muncă la Pepco

Pepco angajează pe postul de manager de zonă în Moldova.
Candidatul ideal pentru acest post are cel puţin doi ani experienţă în această poziţie, are experienţă într-o poziţie de conducere, cunoştinţe excelente despre retail, stăpâneşte limba engleză, e dispus la muncă pe teren, are permis de conducere categoria B.
Până pe 28 noiembrie se primesc candidaturi pentru acest post. Detalii, aici.

Pepco angajează pe posturi de şef/şef adjunct de magazin la Făgăraş, Braşov, Bucureşti. 
Eşti eligibil pentru aceste posturi dacă ai cel puţin studii medii şi doi ani experienţă în retail, eşti rezistent la stres, orientat către client, ştii să operezi un PC, ai condus cu succes echipe de oameni, ai abilităţi de planificare şi organizare. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care vorbesc limba engleză.
Detalii despre posturile vacante la Făgăraş, aici.

Amănunte despre locurile de muncă vacante la Braşov găsiţi aici.

3 decembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste posturi.

Până pe 16 noiembrie se primesc CV-uri pentru posturile de şef şi şef adjunct de magazin în Bucureşti. Informaţii suplimentare, aici.

Pepco angajează casieri la Sibiu, Voluntari, Cluj, Bistriţa (click pe fiecare localitate pentru detalii).
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, e amabil, punctual, are spirit de echipă, nu are contraindicaţii la efort fizic moderat.