Percheziţii DNA la Universitatea din Oradea. Rectorul şi mai mulţi profesori, suspectaţi de corupţie

Procurorii DNA Oradea au sigilat, miercuri dimineață, biroul rectorului Universității din Oradea, Constantin Bungău, în cadrul unei percheziții efectuate la această instituție, a confirmat Biroul de presă al universității.

30 mart. 2016, 07:14
Percheziţii DNA la Universitatea din Oradea. Rectorul şi mai mulţi profesori, suspectaţi de corupţie

Potrivit unor surse, procurorii DNA Oradea au declanșat, miercuri, percheziții la mai multe adrese, între care se numără și Universitatea din Oradea, cu privire la suspiciuni privind fapte de corupție.

„(…) Sunt efectuate percheziţii domiciliare în 8 locaţii, situate în municipiul Oradea, din care una este sediul unei instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice”, informează DNA.

În dosar ar fi vizați rectorul Constantin Bungău, decanul Facultății de Științe Socio-Umane, Floarea Chipea și conferențiarul universitar Camelia Dindelegan.

Aceleaşi surse au declarat că percheziţiile au loc într-un dosar de corupţie privind modul în care anumite cadre universitare au ocupat funcţii de conducere, urmând să fie audiaţi mai mulţi angajaţi ai universităţii.