Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov la suspecţi de furturi din locuinţe

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale de la IPJ Ilfov au efectuat sâmbătă dimineaţă nouă percheziţii pentru probarea activităţii infracţionale a unor persoane suspectate de săvârşirea mai multor furturi din locuinţe, pe raza judeţului Ilfov şi în Bucureşti, precum şi de săvârşirea unor fapte cu violenţă.

16 nov. 2013, 07:51
Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov la suspecţi de furturi din locuinţe

Potrivit unui comunicat al IGPR, din investigaţiile efectuate de poliţişti, sprijiniţi de ofiţeri din cadrul DIPI, Serviciul Acţiuni Speciale şi forţe din Brigada Specială a Jandarmeriei, a reieşit că nouă suspecţi au sustras, în perioada iulie-octombrie, mai multe bunuri şi obiecte, în valoare de aproximativ 150.000 de euro.

Cele nouă persoane suspectate de furt au vârste cuprinse între 25 şi 50 de ani şi au fost duse la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, pentru a fi audiate. Anchetatorii urmează să stabilească dacă acestea vor fi reţinute sau se vor lua alte măsuri preventive în cazul lor.

„Percheziţiile au fost efectuate pentru probarea activităţii infracţionale a nouă persoane, suspectate de săvârşirea mai multor furturi din locuinţe, pe raza judeţului Ilfov şi în Bucureşti, precum şi de săvârşirea unor fapte cu violenţă. Din investigaţiile efectuate de poliţişti a reieşit că suspecţii au sustras, în perioada iulie-octombrie a.c., mai multe bunuri şi obiecte, în valoare de aproximativ 150.000 euro”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Ilfov.

Citeşte şi Descinderi în Sinteşti: Sute de poliţişti şi jandarmi caută 30 de romi acuzaţi de ultraj şi evaziune fiscală