Percheziţii în Ialomiţa. Poliţişti de la Rutieră, suspectaţi că primeau MITĂ

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița au descins, miercuri, în şapte locații de pe raza județului, printre care și la sediul Poliției Orașului Țăndărei. Trei subofițeri au primit mandate de aducere și urmează să fie prezentați la audieri.

11 feb. 2015, 11:03
Percheziţii în Ialomiţa. Poliţişti de la Rutieră, suspectaţi că primeau MITĂ

Acțiunea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița se desfășoară în cadrul unui dosar penal în care mai multe persoane sunt suspectate de fapte de corupție și fals intelectual.

„Procurori din cadrul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Ialomița efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și fals intelectual, comise în cursul anului 2014. În cursul zilei de 11 februarie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în şapte locații, situate pe raza județului Ialomița, din care una la sediul Poliției Țăndărei.

În cauză au fost emise mandate de aducere pentru trei lucrători de poliție și alte persoane fără calitate specială, aceștia urmând a fi conduși la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița în vederea audierii”, potrivit anchetatorilor.

Procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție, Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița și Serviciului Român de Informații».

CITEŞTE ŞI: Percheziţii în Capitală. Reprezentanţii unei firme de turism, bănuiţi de înşelăciune